Kratki igrani film “Puna glava radosti”reditelja Branislava Milatovića uvršten je u zvaničnu takmičarsku selekciju jednog od najvećih i najprestižnijih festivala kratkometražnog filma u svijetu, 24. Internacionalnog Filmskog Festivala u Drami  (24th International Short Film Festival in Drama) u internacionalnoj konkurenciji.

24. Internacionalni Filmski Festival kratkog filma “Drama” održava se od 16. do 22. septembra u grčkom gradu Drami. Festival je podijeljen u dvije takmičarske kategorije, internacionalnu i nacionalnu, a film “Puna glava radosti” je odabran u 56 od prijavljenih preko 4500 filmova u internacionalnoj selekciji.

Filmski festival u Drami je jedan od 15 evropskih festivala koji svake godine dodjeljuje nominaciju za evropskog Oskara u kategoriji kratkog filma, a koja će se ove godine u decembru po 31. put održati u Berlinu.

Film se bavi odnosom psihijatra i pacijenta u jednoj neobičnoj seansi, a s druge strane predstavlja univerzalnu priču čovjeka dvadeset prvog vijeka kojemu si ka izlaz iz egzistencijalnih nedoumica veoma često ponuđena pogrešna vrata.

Ekipu filma čine glumci, Slavko Štimac i Marko Baćović. Direktor fotografije je Lazar Radić, producent filma je Đorđe Vojvodić, izvršni producent Danilo Milatović, a film je rađen po motivima istoimene priče Ognjena Spahića.

Ovo je prvi projekat koji je nastao u okviru produkcijske kompanije Bitter Frames Production iz Podgorice.  Film je podržan na konkursu Ministarstva kulture Crne Gore, a rađen je u koprodukciji sa firmom Montenegro Art Production i Radio Televizijom Crne Gore.