Nakon uspješnih prikazivanja na filmskom festivalu u Veneciji, u okviru selekcije 33. Nedjelje kritike, i na internacionalnom filmskom festivalu Viennale u Beču, dugometražni igrani film „Ti imaš noć“, reditelja Ivana Salatića, prikazan je 6. i 7. novembra na Međunarodnom filmskom festivalu u Solunu, u okviru selekcije Balkan Survey.

Film će u narednom periodu biti prikazan i na filmskom festivalu u Sevilji, Cinedays festivalu u Skoplju, Festivalu autorskog filma (FAF) u Beogradu, Human Rights Film Festivalu u Zagrebu, kao i na Novos Cinemas Film Festivalu Ponteverda.

“Ti imaš noć” je prvi dugometražni igrani film Ivana Salatića. Direktor fotografije je Ivan Marković, montažerka Jelena Maksimović, scenografiju potpisuje Dragana Baćović, kostim Lidija Andrić, dizajn zvuka Jakov Munižaba, dok je miks zvuka uradio Nikola Medić. Producenti filma “Ti imaš noć” su Dušan Kasalica i Jelena Angelovski ispred kuće Meander Film iz Crne Gore, dok je koproducent Non-Aligned Films iz Srbije. Uloge tumače Momo Pićurić, Luka Petrone, Ivana Vuković, Jasna Đuričić, Boris Isaković i Marko Štibohar.

Film je realizovan uz podršku Ministarstva kulture Crne Gore, Filmskog centra Srbije i Doha Film Instituta, Opštine Herceg Novi, kao i Turističke organizacije Herceg Novi.