Kratkometražni igrani film “Puna glava radosti”, reditelja Branislava Milatovića, premijerno će biti prikazan na Festivalu Cine de Alicante u Španiji, koji će se ove godine održati od 25. maja do 2. juna. Film “Puna glava radosti” će se takmičiti u selekciji Premio Mediterráneo u kojoj je odabrano  dvanaest ostvarenja.

Film se bavi odnosom psihijatra i pacijenta u jednoj neobičnoj seansi, a s druge strane predstavlja univerzalnu priču čovjeka 21. vijeka kome su kao izlaz iz egzistencijalnih nedoumica veoma često ponuđena pogrešna vrata.

Glumačku ekipu filma čine Slavko Štimac i Marko Baćović. Direktor fotografije je Lazar Radić, producent filma je Đorđe Vojvodić, izvršni producent Danilo Milatović, a film je rađen po motivima istoimene priče Ognjena Spahića.

Ovo je prvi projekat koji je nastao u okviru produkcijske kopmanije Bitter Frames Production iz Podgorice.  Film je podržan na konkursu Ministarstva kulture Crne Gore, a rađen je u koprodukciji sa Montenegro Art Production i Radio Televizijom Crne Gore.

Trejler filma se može pogledati na sljedećem linku: https://vimeo.com/270667258.