Kratkometražni igrani film Puna glava radosti crnogorskog reditelja Branislava Milatovića uvršten je u  takmičarsku selekciju 9. One Take Film Festivala u Zagrebu, koji će se održati od 19. do 21. oktobra.

One Take Film Festival jedinstven je festival u Hrvatskoj i ovom dijelu Evrope, jer se radi o međunarodnom festivalu filmova snimljenih u jednom kadru.

Festival se sastoji od glavnog i pratećeg programa, a filmovi u glavnom programu čine takmičarski dio festivala. Crnogorski film Puna glava radosti će se sa još 32 ostvarenja takmičiti u glavnom programu za nagradu Grand Prix One Take Film Festivala. 

Film se bavi odnosom psihijatra i pacijenta u jednoj neobičnoj seansi, a s druge strane predstavlja univerzalnu priču čovjeka 21. vijeka kojem su, kao izlaz iz egzistencijalnih nedoumica, veoma često ponuđena pogrešna vrata.

Ekipu filma čine glumci, Slavko Štimac i Marko Baćović. Direktor fotografije je Lazar Radić, producent filma je Đorđe Vojvodić, izvršni producent Danilo Milatović, a film je rađen po motivima istoimene priče Ognjena Spahića.

Ovo je prvi projekat koji je nastao u okviru produkcijske kompanije Bitter Frames Production iz Podgorice.  Film je podržan na konkursu Ministarstva kulture Crne Gore, a rađen je u koprodukciji sa Montenegro Art Production i Radio Televizije Crne Gore.