4film u saradnji sa međunarodno priznatom pitching konsultantkinjom Jan Miller, organizuju radionicu za pitching pod nazivom Pitcher Perfect i pozivaju zainteresovane da se prijave.

 

Trodnevna radionica biće održana u Hrvatskoj, a posvećena je producentima i autorima dugometražnih igranih filmova. Cilj je da se njom unaprijede pitching tehnike i vještine učesnika, samouvjerenost prilikom prezentovanja projekata i komunikacija sa ekspertima u oblasti filma prilikom samog pitcha.
Radionica će se održati od 27. do 29. septembra u Hrvatskoj, a stručnjaci koji će biti mentori u okviru radionice su: Katie Mustard, jedna od deset vodećih filmskih producentkinja nezavisnog filma prema ocjeni Variety-a, zatim Mimi Steinbauer, predsjednica i direktorka Radiant Films International-a, agent prodaje koja je radila na filmovima Blue Valentine, The Lord of the Rings Trilogy, The Hurt Locker i The Matrix; među mentorima je i Anita Juka, hrvatska producentkinja sa bogatim iskustvom u međunarodnim koprodukcijama, producentkinja nagrađivanog filma “Ti mene nosiš”, koji je ujedno i prvi regionalni film dostupan na Netflix-u. Radionicu Pitcher Perfect predvodiće Jan Miller, jedna od vodećih svjetskih pitching trenera, direktorka Trans Atlantic Partners-a i osnivač asocijacije Women in Film and TV – Atlantic.
Prijave mogu podnijeti evropski producenti sa dugometražnim igranim filmom u razvoju.
Prijave se podnose na engleskom jeziku, a svi materijali se dostavljaju kao jedan PDF fajl na e-mail adresu pitcherperfect@4film.hr. Rok za prijave je 15. avgust 2019. 
 
Detaljnije informacije mogu se naći ovdje.