Četvrto izdanje Torino Short Film Marketa (TSFM) održaće se i ove godine u Torinu od 21. do 23. novembra. Poziv za prijave upućen je svim autorima i producentima kratkog filma.

Torino Short Film Market je mjesto okupljanja filmskih profesionalaca koji se bave kratkim filmom i digitalnim sadržajima. Preko 450 akreditovanih učesnika iz 36 zemalja obilježilo je prošlogodišnji TSFM, a ove godine se očekuje još veća posjećenost, s obzirom na bogat program koji je planiran za novembar u jedinstvenom prostoru čitaonice Circolo dei Lettori.

U okviru četvrtog izdanja TSFM-a, biće organizovane brojne pitch-sesije (Short Comedies), programi razvoja i predstavljanja VR projekata, kratkometražnih filmova, zatim se najavljuje prezentovanje novih saradnji i umrežavanja sa vodećim svjetskim festivalima kao što su Clermont-Ferrand i Cannes Short Film Corner, sastanci, kokteli i druga okupljanja koja imaju za cilj umrežavanje profesionalaca iz oblasti kratkog filma.

Rok za podnošenje prijava je 16. septembar 2019. godine.

Detaljnije informacije nalaze se na zvaničnoj stranici Torino Short Film Marketa, a pozivi za prijave u više različitih kategorija mogu se naći ovdje.