Crnogorski filmski projekat „Po meni se ništa neće zvati“ u režiji Đorđa Vojvodića pobjednik je konkursa u okviru „Best Pitch“ selekcije koji je raspisao Novi Sad film festival, i koji je bio posvećen filmskim projektima čija je realizacija već u toku, kako bi dobili podršku za uspješno finale.

 

Projekat „Po meni se ništa neće zvati“ dobitnik je novčane nagrade u iznosu od milion dinara (8,500 eura) za završetak realizacije, a prethodno je podržan od strane Filmskog centra Crne Gore na konkursima za razvoj scenarija i razvoj projekta.

 

Scenario projekta „Po meni se ništa neće zvati” potpisuju Maja Todorović, Nikola Ljuca i reditelj Đorđe Vojvodić, dok iza projekta stoji i producent Miljan Vučelić, te produkcijska kuća Bitter Frames iz Podgorice.

 

Ove godine žiri selekcije „Best Pitch“ činili su glumac Džon Sevidž, predsjednik žirija, i članovi žirija Maja Radošević, direktorka fotografije i Milan Nikodijević, producent. Džon Sevidž rekao je da ovaj film govori o nečemu što se trenutno dešava u svijetu, nečemu što se tiče svih nas: „Ovo je film o patrijarhatu, o padu jednog društva, prikazan kroz pad njegovog najjačeg pojedinca“, istakao je Sevidž.