Prethodne sedmice je počelo snimanje crnogorske manjinske koprodukcije, dugometražnog igranog filma „Svemu dođe kraj“ proslavljenog reditelja Rajka Grlića koji je s književnikom Antom Tomićem napisao i scenario.

Uz glavnog producenta „Interfilm“ iz Zagreba, u realizaciji ovog projekta učestvuju i koproducenti „RRF International“ iz Bugarske, „Oktavijan“ iz Bosne i Hercegovine, „Saudade film“ iz Turske, „West End Production“ iz Srbije i „ABHO Film“ iz Crne Gore.

Radnja filma „Svemu dođe kraj“ prati uspješnog zagrebačkog advokata koji se sukobi s moćnim klijentom, zbog čega izgubi sve. Ipak, on se ne predaje…

“Drago mi je da kao svoj zadnji film snimam ljubavnu priču duboko umočenu u hrvatsku stvarnost“, izjavio je Rajko Grlić.

Prethodni projekt Rajka Grlića i Ante Tomića „Ustav Republike Hrvatske“ postao je najnagrađivaniji hrvatski film svih vremena. Osim festivalskog uspjeha, ovaj je film ostvario i značajne rezultate u bioskopima pa se tako u Zagrebu i Beogradu prikazivao punih šest mjeseci, da bi nakon toga krenuo u uspješnu, i kritikama hvaljenu, distribuciju po Europi i Sjevernoj Americi.

U filmu igraju Živko Anočić, Jelena Đokić, Boris Isaković, Janko Popović Volarić, Emir Hadžihafizbegović, Srđan Grahovac, Katarina Bistrović Darvaš, Ksenija Marinković, Marina Redžepović, Angela Nedyalkova, Anita Schmit, Doris Šarić Kukuljica, Siniša Ružić, Dejan Đonović, Aleksandar Radulović i brojni drugi.